ПОСТАНИ ЧЛАН МЛАДИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА СРБИЈЕ

Сваки пољопривредник са регистрованим пољопривредним газдинством на територији Републике Србије, може постати пуноправни чланови удружења „МЛАДИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ СРБИЈЕ“ попуњавањем ЕЛЕКТРОНСКЕ ПРИСТУПНИЦЕ – УПИТНИКА и уплатом чланарине која на годишњем нивоу за 2023/2024 годину износи:

– 6000 динара за мушкарце носиоце пољопривредног газдинства,
– 5000 динара за жене носиоце пољопривредног газдинства.

Чланарина се плаћа из два дела-рате, први део до 15.маја, а други део до 15. августа..

Примере уплатница можете преузети кликом

ОВДЕ – 3000 динара
ОВДЕ – 2500 динара.

У позиву на број, обавезно уписати број Вашег пољопривредног газдинства.

Кроз форму упитника стручни тим удружења сагледава Вашу производњу и тренутне капацитете, а Ви исказујете Ваше потребе када је у питању ширање производње, набавка машина, опреме, спремност за успостављање сарадње или потребу за правном и техничком помоћи око саме регистрације пољопривредног газдинства.

 

Повезивањем са стручним сарадником учинићемо вам доступним све информације везане за аплицирања на програме као што су ИПАРД, ФОНД ЗА РАЗВОЈ, ЕУ ФОНДОВИ. Такође, стручни сарадник Вам помаже и око остваривања права на подстицаје и субвенције које одобрава Министарство пољопривреде РС и друга ресорна Министарства.

 

Уколико сте Ви :

• носилац или члан пољопривредног газдинства,
• представник/ца компаније која делује у области пољопривреде или
• тек треба да региструјете пољопривредно газдинство,
кликните ОВДЕ и одаверите одговарајући статус.

 

СТРУЧНИ САРАДНИК УДРУЖЕЊА

 

Стручно лице које може дати било који вид  доприноса удружењу кроз своју стручност у области пољопривреде или неким другим сегментом уско повезаним са пољопривредом.

 

Kреирали смо електронски УПИТНИК  који попуњава свако ко жели да постане стручни сарадник, а исти ће нам помоћи да се боље упознамо са Вашим референцама по питању стручности, знања и искуства.

 

Крајњи циљ нам је да стручне сараднике дирекно повежемо са пољопривредним произвођачима којима је неопходна стручна помоћ како би унапредили своју производњу.

 

Стручни сарадници су ослобођени плаћања чланарине, одлуком Скупштине МПС која је одржана 04.01.2020.године

 

ПАРТНЕР – ПРАВНО ЛИЦЕ

 

Друга удружења, задруге, фирме и компније које желе да подрже рад удружења на различите начине и постану део мреже добављача пољопривредних произвођача – чланова удружења.

 

Са овим правним субјектима , удружење потписује уговор о донацији, пословно техничкој сарадњи или неки други облик уговора прихватљив за обе уговорне стране. Такође, правна лица плаћају месечну чланарину у износу од 3000 дин.

 

Уколико желите да успоставите пословну срадњу са нама, потребно је да попуните контакт форму упитника кликом ОВДЕ, и наш стручни тим ће Вас у најкраћемо могућем року контактирати.

 

ВОЛОНТЕР

 

Волонтер је лице са најмање 15 године – ученик средње школе, студент или било које лице које жели да стиче знање и искуство кроз волонтерско ангажовање у удружењу. Волонтер прилико доласка у удружење потписује уговор о волонтирању и добија волонтерску књижицу у којој се уписују сати волонтирања. Уколико је лице млађе од 18 година, у обавези је да достави и сагласност родитеља или старатеља.  Уколико волонтер волонтира дуже од 10 часова недељно, најмање три месеца без прекида, остварује право на исплату волонтерског џепарца.