ТРИБИНА У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ: Унапреди своју пољопривредну производњу

ТРИБИНА У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ: Унапреди своју пољопривредну производњу

Mladi poljoprivrednici Srbije pozivaju poljoprivrednike iz opštine Rekovac, da dođu  na tribinu na kojoj će se govoriti o aktuelnim merama podsticaja u poljoprivredi.

Opština Rekovac i ove godine izdvojila je sredstva za podsticaje u poljoprivredi, a na tribini će se govoriti o načinu podnošenja zahteva za povrat dela uloženih sredstava i značaju uključivanja poljoprivrednika u kreiranje lokalnih mera davanja.

Biće predstavljene i nacionalne mere podsticaja, program svetske banke „50, 40, 10″ kao i trenutno aktuelna Mera 3 IPARD programa .

Dođite, informišite se i uključite se u kreiranju lokalnih mera davanja u poljoprivredi.

Petak 27.avgust, sa početkom u 10h, u poljoprivredno-veterinarskoj školi u Rekovcu.

Dobrodošli!

Од 2000. до данас, Европска Унија донирала је више од 3.6 милијарди евра Србији.

Средства су коришћена за подршку развоја, квалитета живота и реформи у следећим сферама: цивилна заштита, заштита од поплава и помоћ поплављеним подручјима, образовање, повезаност, заштита околине, здравствена заштита и заштита потрошача, култура, владавина права, локални развој, послови и привредни раст, јавна администрација, миграције, управљање јавним средствима, цивилно друштво и медији, социјална инклузија, омладина и спорт. ЕУ подршка је имплементирана кроз сарадњу са Владом Републике Србије.

Европска Унија је донирала Србији више развојних средстава него сви други интернационални донатори заједно.

Пројекат су подржали

Овај пројекат спроводи се у оквиру програма „Активни грађани – боље друштво: заговарањем ка сарадњи и демократском развоју Србије“, који реализује БОШ уз подршку америчког народа путем Америчке агенције за међународни развој (УСАИД). Садржај постављен у оквиру ове њеб странице искључиво је одговорност организације “Млади пољопривредници Србије” и не представља нужно ставове УСАИД-а, Владе САД или БОШ-а.