Млади пољопривредници Србије: ПОЗИВ НА ИНФОРМАТИВНУ ТРИБИНУ

Млади пољопривредници Србије: ПОЗИВ НА ИНФОРМАТИВНУ ТРИБИНУ

Позивамо пољопривреднике који живе и раде у општини Деспотовац, да би дошли до интерактивне трибине на којој ће се говорити о актуелним мерама подстицаја у пољопривреди.

Сазнајте за које мере подстицаја можете конкурисати ове године и како можете учествовати у креирању локалних мера подстицаја.

Трибина ће бити одржана у четвртак 26.августа са почетком у 10х, у сали градске библиотеке у Деспотовцу.

За све учеснике обезбеђени су промо материјали, кетеринг и освежење.

Добродошли.

Од 2000. до данас, Европска Унија донирала је више од 3.6 милијарди евра Србији.

Средства су коришћена за подршку развоја, квалитета живота и реформи у следећим сферама: цивилна заштита, заштита од поплава и помоћ поплављеним подручјима, образовање, повезаност, заштита околине, здравствена заштита и заштита потрошача, култура, владавина права, локални развој, послови и привредни раст, јавна администрација, миграције, управљање јавним средствима, цивилно друштво и медији, социјална инклузија, омладина и спорт. ЕУ подршка је имплементирана кроз сарадњу са Владом Републике Србије.

Европска Унија је донирала Србији више развојних средстава него сви други интернационални донатори заједно.

Пројекат су подржали

Овај пројекат спроводи се у оквиру програма „Активни грађани – боље друштво: заговарањем ка сарадњи и демократском развоју Србије“, који реализује БОШ уз подршку америчког народа путем Америчке агенције за међународни развој (УСАИД). Садржај постављен у оквиру ове њеб странице искључиво је одговорност организације “Млади пољопривредници Србије” и не представља нужно ставове УСАИД-а, Владе САД или БОШ-а.