VGP doo

O Kompaniji VGP

V.G.P. d.o.o. je osnovan 1990 godine u Novom Sadu i 100% je privatna kompanija registrovana za obavljanje poslova iz oblasti međunarodne i domaće trgovine, uvoza, izvoza, zastupanja i prodaje na domaćem tržištu poljoprivredne, šumske i komunalne mehanizacije.

U našem dugogodišnjem poslovanju ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim renomiranim svetskim proizvođačima mehanizacije. Na prvom mestu treba istaći program turskog proizvođača traktora HATTAT. Kada govorimo o priključnoj mehanizaciji za poljoprivredu pre svih bih izdvojili dugogodišnju uspešnu saradnju sa firmom OZDOKEN, a takođe zastupamo i brendove BUFERAGRI, CASELLI, FIMAKS, POM, CAEB, AYDIN PULLUK, FERRO-FLEX, LOZOVA MACHINERY. Posebno bih izvojili program šumske i komunalne mehanizacije gde zastupamo poznate svetske renomirane proizvođaće ORSI, FAE, PRIMETECH, TAJFUN, S&C INTERNATIONAL.

Maja 2018. godine celokupno poslovanje firme preseljeno je u novi prodajno-servisni centar, koji se nalazi na pravcu od Novog Sada ka Rumenci. U potpuno novoj zgradi i hali nalazi se kompletno opremljen radionički prostor, zatim magacin rezervnih delova i kancelarijski prostor. U sklopu kompleksa nalazi se veliki izložbeni prostor kao i sopstveno carinsko skladište.

Naš prodajno-servisni tim je maksimalno posvećen svim korisnicima naših usluga i proizvoda sa kojima imamo dugogodišnju prijateljsku saradnju. Trudimo se da udovoljimo svim zahtevima naših klijenata i pružimo im pravovremenu i efikasnu servisnu podršku.

Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija V.G.P d.o.o. je u prilici da svojim kupcima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća sa kojima ima odličnu saradnju. Osnovni podaci o privrednom društvu: Naziv: “V.G.P.“ d.o.o. Adresa: Rumenački put 39, 21201 Rumenka. Matični broj: 08198101 PIB: 101642194

Ostvarite 1% popusta uz našu člansku kartu na svaku kupovinu u VGP doo!

Aktuelni cenovnici

Pratite VGP DOO:

Kontakt podaci

Adresa

Rumenački put 39, Rumenka

Email

office@vgp.rs

Telefon

+381 (021) 540-438

Galerija